Ekokymppin logo

Ajankohtaista

04.12.2017
Joulun ekovinkit ja lajitteluohjeet Lue lisää
04.12.2017
Kotitalouksien jätemaksuihin ei korotuksia Lue lisää
28.11.2017
Kokeilu muovipakkausten keräyksestä alkaa Kuhmon lajitteluasemalla, energiajäte poistuu kokonaan Lue lisää
15.11.2017
Kinkkutemppu tulee Lue lisää
15.10.2017
Hirven luut, nahat ja päät jätekeskukseen tai lajitteluasemalle Lue lisää

31.03.2011

Ekoaviisi 2011 (pdf)

Kainuun jätehuollon kuntayhtymän tiedotuslehti EkoAviisi ilmestyy torstaina 31.3. Lehti jaetaan jokaiseen talouteen Kainuussa KotiseutuPlussan välissä.

EkoAviisi jaetaan myös Kainuussa loma-asunnon omistaville osoitteellisena jakeluna. EkoAviisi ilmestyy myös internetissä Kainuun jätehuollon kuntayhtymän kotisivulla www.eko-kymppi.fi

Tämänvuotinen EkoAviisi kertoo muun muassa muovinsa kierrättävästä lapsiperheestä, kierrätyskummista ja kierrätysorava-Kurren kouluvierailusta sekä erilaisten jätenimien selkeyttämisestä.

EkoAviisista löytyvät vaarallisen jätteen eli ongelmajätteen keräystempauksen ajat ja paikat sekä lajitteluasemien ylimääräiset aukiolopäivät kesällä.

Jäte ABC eli yleisimpien jätteiden lajitteluohje on hyvä ottaa talteen. Hyötytietoa on myös se, mitä voi viedä maksutta jätekeskukseen tai lajitteluasemille.

Nyt ilmestyvä EkoAviisi on viimeinen lehden muodossa ilmestyvä Kainuun jätehuollon kuntayhtymän tiedotuspaketti. Jatkossa jätehuolto- ja kierrätysasiaa ja ohjeita kootaan kerran vuodessa julkaistavaan kalenteriin, joka jaetaan joka kotiin.