Ekokymppin logo

Ajankohtaista

16.10.2017
Jätekeskuksella lajittelulaiturin avajaiset ja kahvitarjoilu Lue lisää
15.10.2017
Hirven luut, nahat ja päät jätekeskukseen tai lajitteluasemalle Lue lisää
13.10.2017
Kalenterin kuvakilpailun tuloksena tasokkaita kuvia Lue lisää
29.09.2017
Näyttely #muoviroskainstallaatio Kajaanin pääkirjastolla 4.-31.10.2017 Lue lisää
01.09.2017
Puutarhajätteiden vastaanotto Lue lisää

04.07.2016

Asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä lajitteluasemapalveluihin. Tämä selvitettiin asiakastyytyväisyyskyselyllä kesäkuussa kaikilla Ekokympin lajitteluasemilla. "Olemme aina saaneet erittäin hyvää ja ystävällistä palvelua ja neuvoja, jos on ollut jotain kysyttävää". "Aina ystävällinen ja asiantunteva palvelu". Kyselyssä parhaat arvosanat annettiin lajitteluaseman henkilökunnalle. Heitä pidetään asiantuntevina ja ystävällisinä.

"On erittäin hyvä, että eri jätelajeille on omat keräyspisteensä, koska meidän perhe ainakin haluaa pitää ympäristöstä huolta jatkuvasti". "Hyvä, että tällainen paikka on olemassa". Lajitteluasemien palveluita pidetään erittäin tarpeellisena. Asiakkaat kokevat, että kerättävien jätejakeiden määrä on sopiva, ja että lajitteluasemat ovat siistejä.

"Tienvarsiopasteet ovat vaatimattomia". Liikenne lajitteluasemalla arvioidaan sujuvaksi, mutta liikenneopasteet tienvarsillla eivät ole riittävät. Aukioloajat saavat eniten moitteita. Kaikki lajitteluasemat ovat avoinna kahtena päivänä viikossa ja kesäisin lisäksi joka toinen lauantai. "Kenellä työssäkäyvällä on aikaa viedä jätteet keskellä päivää?" . Asemille toivotaan lisäpäiviä ja enemmän iltapainoitteisia aukioloaikoja, jotta työssäkäyvät pystyisivät siellä paremmin asioimaan.

Yleisarvosana kaikilla lajitteluasemilla oli huippuluokkaa. Kaikki saivat arvosanaksi yli 4,48. Arvioinnissa ykkönen tarkoitti erittäin huonoa ja viitonen erittäin hyvää. Parhaat pisteet koko kyselyssä sai Vaalan lajitteluasema, ja hyvänä kakkosena oli Ristijärven lajitteluasema.

Kyselyitä lähetettiin yhteensä 610 kpl. Asiakkaat ovat aktiivisesti halunneet ilmaista mielipiteensä, sillä vastausprosentti oli 50,2 %.  Kyselyn avulla saatiin palautetta lajitteluasemien kehittämistarpeista. Olemme hyvillämme siitä, että pääsääntöisesti asiakkaat ovat tyytyväisiä palvelun laatuun ja saavutettavuuteen. "Jatketaan samaan malliin. "

Ekokympin lajitteluasemat ovat Hyrynsalmella, Kuhmossa, Paltamossa, Puolangalla, Ristijärvellä, Sotkamossa, Suomussalmella ja Vaalassa.

Lisätietoja asiakastyytyväisyyskyselystä:
asiakaspalvelupäällikkö Marjut Kinnunen
puh. 044 7100 120